密码:乐天堂国际娱乐找密码我的浏览
设乐天堂国际娱乐注册加收藏加书签 ______

乐天堂国际娱乐注册每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生乐天堂国际高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵乐天堂国际娱乐注册 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
disseminate/[di'semineit]/ vt. 散播, 传播, 宣传 vi. 广为传播 ...

乐天堂国际英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199401

Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each
conversation, will be spoken only once. After each question there will be a pause.
During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a line through the centre.
Example:
you will hear:
A)At the office
B)In the waiting room
C)At the airport
D)In a restaurant
Form the conversation we know that the two were talking ablut some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
Sample Answer [A][B][C][D]
1.
A) Once a week.
B) Twice a week.
C) Three times a week.
D) Four times a week.
2.
A) He left his notes at home.
B) He doesn't know where his notes are.
C) He doesn't want to lend his notes to the woman.
D) He agrees to lend her his notes.
3.
A) He will go in spite of the cold weather.
B) He won't go since he is not feeling well.
C) He will go when he feels better.
D) He won't go as he hasn't finished his work.
4.
A) Check the timetable.
B) Go to the railway station earlier.
C) Travel on a later train.
D) Cancel the trip earlier.
5.
A) In New York.
B) In Boston.
C) In Newport.
D) In Washington.
6.
A) A clerk at the airport information desk.
B) A clerk at the railway station information desk.
C) A policeman.
D) A taxi-driver.
7.
A) A guest and a receptionist.
B) A passenger and an air hostess.
C) A customer and a shop assistant.
D) A guest and a waitress.
8.
A) He's better.
B) He's feeling worse.
C) He's sick in bed.
D) He has recovered.
9.
A) The man didn't want the woman to have her hair cut.
B) The woman followed the man's advice.
C) The woman is wearing long hair now.
D) The man didn't care if the woman had her hair cut or not.
10.
A) He will return from Paris in two weeks.
B) He is studying French in Paris.
C) He is having a vacation in Paris.
D) He is planning to go back to Paris in a year.
Section B
Passage One
Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11.
A) Washing plates.
B) Clearing tables.
C) Shining shoes.
D) Sweeping the floor.
12.
A) He must work six days a week.
B) He should never be late for work.
C) He must study hard in his spare time.
D) He should not bring his friends to the restaurant.
13.
A) To pay him for his work.
B) To let him have 3 meals a day in the restaurant.
C) To give his friends free drinks.
D) To allow him to have more free time.
14.
A) Because the boy was not a full-time worker.
B) Because the boy had made some mistakes.
C) Because he thought the boy had failed to meet his requirements.
D) Because he thought it was his son who should pay him.
Passage Two
Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.
15.
A) Watching traditional plays.
B) Visiting the magnificent libraries.
C) Boating on the river.
D) Cycling in narrow streets.
16.
A) There are many visitors there.
B) There are many students there.
C) There are many old streets there.
D) There are many bicycles there.
17.
A) He thinks the city is too crowded.
B) He likes the place very much.
C) He thinks the streets are too narrow.
D) He admires the comfortable life of the students there.
Passage Three
Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.
18.
A) He was good at writing about interesting people.
B) It was much easier to write stories about people.
C) He believed that people are always easier to learn about other people.
D) He thought people played an important role in world events.
19.
A) Action.
B) World News.
C) Enterprise.
D) Faces and places.
20.
A) He is a sportsman.
B) He is an actor.
C) He is a photographer.
D) He is a publisher.

乐天堂国际英语四级考试1994年1月答案
听力原文:
Section A
1.
M: Your son seems to have made much progress in playing the piano. Does he attend any piano classes?
W: Yes, he takes lessons twice a week, but from next week on, he will go to the class on Saturday evenings too.
Q: How often will the woman's son have piano lesson from next week on?
2.
W: Do you mind if I borrow your notes?
M: No, of course not. They are on my desk.
Q: What does the man mean?
3.
W: Would you like to go to the dance with me tonight?
M: I'd love to, but I'm just getting over my cold.
Q: Will the man go dancing with the woman tonight?
4.
W: I'm afraid we are going to miss the 3-o'clock train.
M: Don't worry. We can get our tickets changed for this evening.
Q: What does the man suggest they should do?
5.
W: Do you enjoy life in Washington?
M: Yes, indeed. I'm planning to move to New York or Boston. Anyway, I've never regretted my earlier decision.
Q: Where does the man live now?
6.
W: Could you please tell me if Flight 858 from San Francisco will be on time?
M: Yes, Madam. It should be arriving in about 10 minutes.
Q: Who do you think the woman is talking to?
7.
M: Sorry to trouble you. But is there any possibility of borrowing a blanket? I feel cold.
W: I think we've got one. Could you wait until after take-off please?
Q: What is the probable relationship between the two speakers?
8.
W: I heard you caught a cold. How are you feeling today?
M: I can't complain. At least I'm out of bed.
Q: How is the man today.
9.
W: I wish my hair was longer.
M: Yes, pity you had it cut. If only you'd listened to me.
Q: What can we learn from the dialogue?
10.
W: Has Andrew come back from his trip to Paris?
M: Yes, and he liked it so much that after only two weeks at home, he went back to study French for a year.
Q: What does this conversation tell us about Andrew?
Section B
Passage One
My parents ran a small restaurant. The restaurant was open 24 hours a day, seven days a week. And my first job when I was six years old was shining shoes for customers. My duties increased as I grew older. By age ten I was clearing tables and washing plates. My father made it clear that I had to meet certain standards. I had to be on time, hard-working and polite to the customers. I was never paid for any work I did. One day I made a mistake of telling Dad I thought he should give me 10 pounds a week. He said, "Ok, then how about you paying me for the three meals a day when you eat here and for the times you bring in your friends for free drinks." He figured I owed him about 40 pounds a week. This taught me quite a lot.
Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11. What was the speaker's job before he was 10 years old?
12. What was one of the requirements laid down by the boy's father?
13. What did the boy ask his father to do one day?
14. Why did the boy's father refuse to pay him?
Passage Two
Cambridge is about 90 kilometres northeast of London. It is one of most beautiful places in Britain. Everything about the city of Cambridge reminds you of its famous university: student on bicycles, an atmosphere of learning, traditions and the magnificent buildings of the 30 colleges that are in the University of Cambridge. Most of the colleges stand on the bank of the Cam River a gentle river that flows through the heart of the city. Tourists and students like boating in a kind of flatbottom boat to see the colleges or to relax themselves. If the water traffic reminds the visitor of Venice, the road traffic is more likely to recall Beijing or Amsterdam. The streets are full of bicycles, hundreds and hundreds of them. They provide a cheap form of transport for the students and very conveniently of getting around the Cambridge's nearer streets.
Questions 15 to 17 are based on passage you have just heard.
15. What do tourists enjoy doing in Cambridge for relaxation?
16. Why does the road traffic in Cambridge remind one of Beijing?
17. What is the speaker's impression of Cambridge?
Passage Three
Mr. Foster started his publishing business with only one magazine. It was called "World-news". Mostly it had summaries of important week events from around the world. But it always included one or two stories about interesting people. Mr. Foster put these in because he believed all people like to read about other people. Several years ago, Mr. Foster started two other magazines. One was called "Enterprise". It is for business people. And the other was called "Action", for sportsmen. Like "Worldnews", they always have two or three stories about interesting people. Five years ago. Mr. Foster got another idea for a magazine. He wanted this one to have even more stories about people than the others and to have more photographs. This one was named "Faces and Places". From the very beginning, it was a big success.
Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.
18. Why did Mr. Foster add stories about interesting people to the magazine "Worldnews"?
19. Which magazine is a sportsman most likely to buy?
20. What is Mr. Foster's profession?

参考答案
Part I
1.C 2.D 3.B 4.C 5.D
6.A 7.B 8.A 9.A 10.B
11.C 12.B 13.A 14.D 15.C
16.D 17.B 18.C 19.C 20.D
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有0人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有0篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
下一篇:乐天堂国际英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199501
上一篇:乐天堂国际英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199306
评录音:外语口语自我介绍(Introduce myself)--网友jessie5251314的作品
评录音:Life on a desert island 荒岛生活--网友天天学英语go的作品
每日学:[阎成席-翻译句句练] (413) 自愿离开的
每日学:我的父亲是我的英雄一一第3598期诗歌赏析【2017.08.28】回帖...
每日学:第2456英文谚语【2017年05月24日】
CET4历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
每天学英语乐天堂国际娱乐
想进步,请坚持参与每天学英语活动!
每天一词:
最新社区精华帖子乐天堂国际娱乐>>
  • 十七招让你躲过“电梯安全隐患”
    16:18
  • 六级核心单词 第5期:evaporate 0301
    09:25
  • 英国男孩篡改维基百科 成功混进演唱会VIP席 0301
    09:24
  • 第2739期看漫画学英语 奥迪电饭锅&勺 你值得拥有 0301
    09:23
  • 黑人母亲生下白人宝宝 几率只有百万分之一! 0301
    09:23
  • 阿联酋降罕见大雪 民众登山乐开花 0301
    09:21
  • Yummy world:我喝了一罐过期半年的汽水 还有救吗 0301
    09:21
  • 研究生考试词汇12000词---Lesson 03 Part3
    09:14
  • 考研英语阅读理解文章01-Pass the chalk
    09:04
  • 压力大咋舒缓 闻柠檬味15分钟有奇效
    08:01
  • 走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
经典乐天堂国际方法乐天堂国际娱乐>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 乐天堂国际教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
乐天堂国际四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
乐天堂国际英语听力
乐天堂国际英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
乐天堂国际体验 新编
成人自考 step
Listen this way
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版小学英语
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线乐天堂国际课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童乐天堂国际娱乐官网
380英语小乐天堂国际娱乐官网
1035个英语单词
免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京乐天堂国际10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.185069s