密码:乐天堂国际娱乐找密码我的浏览
设乐天堂国际娱乐注册加收藏加书签 ______

乐天堂国际娱乐注册每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生乐天堂国际高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵乐天堂国际娱乐注册 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
hear about/[]/ 听说...

乐天堂国际英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199701

Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Example:
you will read:
A)At the office
B)In the waiting room
C)At the airport
D)In a restaurant
From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
Sample Answer [A][B][C][D]
1.
A) Look for a more expensive hotel.
B) Try to find a quiet place.
C) Go to another hotel by bus.
D) Take a walk around the city.
2.
A) They're talking about nice children.
B) The man has a house for sale.
C) The woman lives in a nice house.
D) The man has three children.
3.
A) In a hotel
B) At a dinner table.
C) In the street.
D) At the man's house.
4.
A) Relatives.
B) Roommates.
C) Colleagues.
D) Neighbours.
5.
A) 5:00
B) 5:15
C) 5:30
D) 5:45
6.
A) He wants to have more sleep.
B) Women need more sleep than men.
C) His wife doesn't sleep well.
D) he doesn't need as much sleep as his wife.
7.
A) A student.
B) A reporter.
C) A visitor.
D) A lecturer.
8.
A) To the school.
B) To a friend's house.
C) To the post office.
D) Home.
9.
A) He is afraid he won't be chosen for the trip.
B) The boss has not decided where to go.
C) Such a trip is necessary for the company.
D) It's not certain whether the trip will take place.
10.
A) It was boring.
B) It was entertaining.
C) It was touching.
D) It was encouraging.
Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D).Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Passage One
Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11.
A) He wanted to find a place to read his papers.
B) He wanted to kill time before boarding the plane.
C) He felt thirsty and wanted some coffee.
D) He went there to meet his friends.
12.
A) Toys for children.
B) Important documents.
C) Food and coffee.
D) Clothes and scientific papers.
13.
A) The woman took his case on purpose.
B) All his papers had been stolen.
C) He had taken the woman's case.
D) The woman played a joke on him.
Passage Two
Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
14.
A) The liberation movement of British women.
B) Rapid economic development in Britain.
C) Changing attitudes to family life.
D) Reasons for changes in family life in Britain.
15.
A) Because millions of men died in the war.
B) Because women had proved their worth.
C) Because women were more skillful than men.
D) because factories preferred to employ women.
16.
A) The concept to "the family" as a social unit.
B) The attitudes to birth control.
C) The attitudes to religion.
D) The ideas of authority and tradition.
Passage Three
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17.
A) Those who are themselves spoiled and self-centered.
B) Those who expected to have several children but could only have one.
C) Those who like to give expensive jewels to their children.
D) Those who give birth to their only children when they are below 30.
18.
A) Because their parents want them to share the family burden.
B) Because their parents are too strict with them in their education.
C) Because they have nobody to play with.
D) Because their parents want them to grow up as fast as possible.
19.
A) Two types of only children.
B) Parents' responsibilities
C) The necessity of family planning.
D) The relationship between parents and children.
20.
A) They have no sisters or brothers.
B) They are overprotected by their parents.
C) Their parents expect too much of them.
D) Their parents often punish them for minor faults.

听力原文
1.
M: I don't think we can find a better hotel around here at this time.
W: Let's walk a little further to see if there is another one. I just can't bear the traffic noise here.
Q: What will the speakers most probably do?
A) Look for a more expensive hotel.
B) Go to another hotel by bus.
C) Try to find a quiet place.
D) Take a walk around the city.
2.
W: Hi! I'm calling about the three-bedroom house you advertised in yesterday's paper. It sounds really nice.
M: It is--especially if you have children.
Q: What do we learn from the conversation?
A) They're talking about nice children.
B) The man has a house for sale.
C) The woman lives in a nice house.
D)The man has three children.
3.
W: Dear, I feel hungry now. How about you?
M: So do I. Let me call Room Service. Hello, Room Service? Please send a menu to 320 right away.
Q: Where are the two speakers?
A) In a hote.
B) At a dinner table.
C) In the street.
D) At the man's house.
4.
M: I've just brought your ladder back. Thanks for lending it to me.Where shall I leave it?
W: Just lean it against the wall there. Use the ladder again any time.
Q: What's the probable relationship between these two speakers?
A) Relatives.
B) Roommates.
C) Colleagues.
D) Neighbours.
5.
M: What's the time for departure?
W: 5:30. That only leaves us 15 minutes to go through the customs and check our baggage.
Q: At what time did the conversation take place?
A) 5:00
B) 5:15
C) 5:30
D) 5:45
6.
W: Look here, darling. The paper says people tend to feel unwell if they sleep less than six hours a day.
M: That may be true for you, but it certainly isn't true for me.
Q: What can we conclude from the man's reply?
A) He wants to have more sleep.
B) His wife doesn't sleep well.
C) Women need more sleep than men.
D)He doesn't need as much sleep as his wife.
7.
M: Are there any more questions on this lecture? Yes, Mary.
W: Dr.Baker, do you think an independent candidate could become president?
Q: What most probably is Mary?
A) A student.
B) A reporter.
C) A visitor.
D) A lecturer.
8.
M: Can you stay for dinner?
W: I'd love to , but I have to go and send some registered mail before picking up the children from school.
Q: Where will the woman go first?
A) To the school.
B) To a friend's house.
C) To the post office.
D) Home.
9.
W: How many people has the boss chosen for the business trip to France?
M: Well, as far as I know, whether there'll be such a trip is yet to be decided.
Q: What does te man mean?
A) He is afraid he won't be chosen for the trip.
B) The boss has not decided where to go.
C) Such a trip is necessary for the company.
D) It's not certain whether the trip will take place.
10.
W: The speech the blind girl gave this evening was extremely moving.
M: I think everyone felt the same.
Q: How did the man feel about the girl's speech?
A) It was boring.
B) It was entertaining.
C) It was touching.
D) It was encouraging.
Passage One
I had to go to Amsterdam last week for a conference. I arrived at the airport in plenty of time and checked in, but I only had one small case so I decided to take it on the plane as hand luggage. As the flight was not due to board for 45 minutes, I went to a cafe, sat down,and ordered a cup of coffee.
While I was sitting there drinking my coffee and reading the paper,I was vaguely aware of a woman and her child coming to sit at the next table. I did not pay much attention to them, though, and when my flight was called I reached for my case and left.
An hour later, the plane was in the air and I decided to look at the conference programme to see what I wanted to attend. Imagine my horror when I opened the case and found that it was full of picture books and children's toys--and imagine what the woman must have thought about a case full of men's clothes and scientific papers!
Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11. Why did the speaker go to a cafe?
12. What was in the speaker's case?
13. What did the speaker find out on board the plane?
Passage Two
There are many reasons why family life in Britain has changed so much in the last fifty years. The liberation of women in the early part of the twentieth century and the social and economic effects of World War II had a great impact on traditional family life. Women became essential to industry and the professions. During the war they had worked in factories and proved their worth, now, with the loss of millions of men, their services were indispensable to the nation.
More recently, great advances in scientific knowledge, and particularly in medicine, have had enormous social consequences.Children and better cared for and are far healthier. Infant death rate is low. Above all, parents can now plan the size of their family if they wish through more effective means of birth control.
Different attitudes to religion, authority and tradition generally have also greatly contributed to changes in family life. But these developments have affected all aspects of society. It is particularly interesting to note that the concept of "the family" as a social unit has survived all these challenges.
Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
14. What is this passage mainly about?
15. Why did British women become indispensable to industry after World War II?
16. What remained unchanged in spite of all the challenges in family life?
Passage Three
The key question for any only child is this: why were you an only child? It's a key question for at least two reasons. If your parents had wanted several children but could have you only, they are most likely to pour into you all the energy and attention that had been intended for several children. I call this the "special jewel" phenomenon. Only children who are special jewels often arrive when their parents are older--usually in their thirties. These special jewels can become very spoiled and self-centered.
On the other hand, you may be an only child because your parents planned for only one and stuck to their plan. Your parents may give you a very strict and well-structured education to make you "a little adult". Many only children grow up feeling unhappy because they always had to be such "little adults".
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17. Who are likely to treat their only children as "special jewels"?
18. Why do some only children become "little adults"?
19. What does the passage mainly discuss?
20. Why do some only children feel unhappy?
参考答案
Part I
1.C 2.B 3.A 4.D 5.B
6.D 7.A 8.C 9.D 10.C
11.B 12.D 13.C 14.D 15.A
16.A 17.B 18.D 19.A 20.C
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有0人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有0篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
下一篇:乐天堂国际英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199706
上一篇:乐天堂国际英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199606
评录音:模仿 value time--网友习习1的作品
评录音:第八讲 关于Pretty的重弱读 习题--网友许旺东Tony的作品
每日学:[阎成席-翻译句句练] (413) 自愿离开的
每日学:[双语乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐] 白宫为河内峰会未果辩解
每日学:AP与BBC一分钟英语乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐20190113
CET4历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
每天学英语乐天堂国际娱乐
想进步,请坚持参与每天学英语活动!
每天一词:
最新社区精华帖子乐天堂国际娱乐>>
  • 十七招让你躲过“电梯安全隐患”
    16:18
  • 六级核心单词 第5期:evaporate 0301
    09:25
  • 英国男孩篡改维基百科 成功混进演唱会VIP席 0301
    09:24
  • 第2739期看漫画学英语 奥迪电饭锅&勺 你值得拥有 0301
    09:23
  • 黑人母亲生下白人宝宝 几率只有百万分之一! 0301
    09:23
  • 阿联酋降罕见大雪 民众登山乐开花 0301
    09:21
  • Yummy world:我喝了一罐过期半年的汽水 还有救吗 0301
    09:21
  • 研究生考试词汇12000词---Lesson 03 Part3
    09:14
  • 考研英语阅读理解文章01-Pass the chalk
    09:04
  • 压力大咋舒缓 闻柠檬味15分钟有奇效
    08:01
  • 走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
经典乐天堂国际方法乐天堂国际娱乐>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

初中中考模拟训练四09
高中英语对话理解
乐天堂国际四级对话理解
初中中考模拟训练四10
乐天堂国际四级听力模拟一01
05年1月六级听力18-20
0906听力4
00年1月六级听力02
初中中考模拟训练二09
高考听力模拟4001
BBC News乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐 20111113
Paul's Case, Part 2
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版小学英语6年级上学生用书 unit14
VOA慢速 In the News - What Now for al-Qaida After Death of bin Laden (2011-5-7)
走遍美国MP3版u07-2
37 Frederic Francois Chopin
幼儿学英语 Lesson21
法语三百句 第11课 打电话
走遍美国MP3版u07-3
英语口语话题王(初级)78-问路指路-热门话题
眉飞色舞 英文版
119吻别kiss me goodbye 克拉克
Avril Lavigne《Innocence》
《摇滚夏令营》 Jordan Francis-Hasta La Vista
2006世界杯主题曲 Shakira - Hips Don't Lie
05_then i'll be tired of you
Jennifer Lopez-loving you
PSY -- Gangnam Style
09. Everyday
One Direction - Just Can't Let Her Go
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
酷艾英语系列之光棍节
看电影学英语系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿英语1
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 乐天堂国际教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
乐天堂国际四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
乐天堂国际英语听力
乐天堂国际英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
乐天堂国际体验 新编
成人自考 step
Listen this way
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版小学英语
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线乐天堂国际课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童乐天堂国际娱乐官网
380英语小乐天堂国际娱乐官网
1035个英语单词
免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京乐天堂国际10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.265822s