密码:乐天堂国际娱乐找密码我的浏览
设乐天堂国际娱乐注册加收藏加书签 ______

乐天堂国际娱乐注册每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生乐天堂国际高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵乐天堂国际娱乐注册 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 中高考考试 > 历年高考英语听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
annex/[ə'neks]/ n. 附加物, 附属建筑物 vt. 附加, 盖(印), 并吞...

2008年高考英语乐天堂国际卷听力

Text 1

M: I had a very strange dream last night. I dreamt I won a competition.

W: Oh, really? What did you win? Money? A new car?

M: I won a holiday on a desert island. I hope it will come true.

Text 2

M: We are having a little party at the weekend. Can you and Tom come?

W: That sounds nice. Thank you. But I’ll have to check with Tom.

Text 3

M: So, Jane, how long have you been an author?

W: Well, Tom, I didn’t start writing until I was in my thirtieth, and I’m over seventy now. So goodness, I must have been writing for about forty years.

Text 4

W: Excuse me, do you have any batteries? I need some to my radio.

M: Sure. They are over there, next to the pens.

Text 5

W: Do you think you can give me a lift to the station?

M: I’m terribly sorry, I can’t. I have to be at work by 8:30. I can call you a taxi, though.

第二节

Text 6

M: How can I help you, Ms. Johnson?

W: Mmm…. First, I’d like to order thirty coats, order number P25J5.

M: OK, order number P25J5, coats, thirty.

W: Unhen, how much are they?

M: Forty-five dollars each.

W: OK. And gloves, order number P28D5. How much are they?

M: Five dollars a pair. How many do you need?

W: Fifty.

M: Gloves, fifty pairs, five dollars a pair, P28D5. OK.

W: And shoes. Mmm…. Twenty-five pairs of order number P26T5.

M: Shoes, order number P26T5, twenty-five pairs at eighteen dollars a pair. Is that OK?

W: Yes, that’s fine.

Text 7

M: Hi, Mary, you’re back! How was New York?

W: Great! Have you ever been there?

M: No.

W: I think it’s probably my favorite city.

M: Really? What’s so great about it? I heard it was quite dirty.

W: In some parts, maybe. But there’s just so much going on, the theaters, restaurants, shops and museums. They make London and Paris like country towns. The only problem was the weather. It was freezing.

M: What a shame!

Text 8

M: And onto this morning’s local traffic news. Driving conditions have been improved. Now the early morning fog has gone. Rain is forecast for tonight, but it would be fine during the day. Traffic police have warned drivers to expect delays coming into town in the afternoon because of repairs to Victoria Bridge. And lorries have been advised to go another way if possible.

Text 9

W: My husband and I have decided to buy a new house, and I made an appointment to see a bank manager. I’ve never met him before, and was a little nervous. I drove into town and was lucky enough to find a parking space outside the bank. I just started backing into the space when another car drove into it. I was very angry. I opened my window and shouted at the other driver. He ignored me and walked away. It took me twenty minutes to find another place. As soon as I parked the car, I rushed into the bank. I was ten minutes late for my appointment. I went to the manager’s office, knocked and walked in. The manager was sitting behind his desk. He was the man who had taken my parking space. (from www.nmet168.com)

Text 10

M: Hello?

W: Dad, it’s me, Kirsty.

M: Kirsty! How are you?

W: I’m fine but still a little tired.

M: I can imagine. What’s work like?

W: It’s still too early to say. But I think it’s going to be really good. It’s a big company but everybody’s been so kind and helpful.

M: And how about the city? Have you seen much of it yet?

W: I’ve seen a bit. It just seems such a big, busy city. I don’t see how I’ll ever find my way around.

M: I know. Big cities can seem really strange and frightening at first. Where are you living?

W: Well, I find a tiny apartment. But it’s in the downtown area and it’s close to work.

M: It all sounds really interesting. Hope you’ll enjoy yourself there.

Text 11

M: Dr. Stone, how did you become an expert on smell?

W: Well, I didn’t intend to in the first place. But when I was in university, there was a course on senses. The other senses seem to be more concrete somehow, but smell is so personal. I found it extremely interesting.

M: Do you have any interesting information to give us about smells?

W: Well, let’s see. Did you know that it’s harder to forget smells than to forget facts? There have been experiments where people could pick out a particular smell thirty days after smelling it for the first time.

M: Really? So smells can bring back more memories than, say, music?

W: That seems to be the case.

M: That’s interesting. So what’s your favorite smell?

W: Oh, I have lots of different ones. The smells of the sea reminds me of happy family holidays, and the smell of roses makes me think of my friend’s house. Strangely enough, I like the smell of air craft fuel at airports. Then I know I am going to fly somewhere exciting. But it’s the general smell of my garden in the rain that I really like the most. That means I am at home where I should be.

英语

第一部分:听力(共两节,满分30分)

第一节(共5 小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. What did the man win in his dream?

A. A holiday.

B. A new car.

C. Some money.

2. Will the woman come to the party?

A. Maybe.

B. No

C. Certainly

3. How long has the woman been an author?

A. About 30 years.

B. About 40 years.

C. About 70 years.

4. What does the woman want?

A. A radio.

B. Some pens.

C. Some batteries.

5. What is the woman doing?

A. Asking for information.

B. Asking for an apology.

C. Asking for help.

第二节(共15 小题;每小题1.5分,满分22.5分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话或独白前后,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

6. How many coats does the woman want?

A. 25. B. 30. C. 50.

7. What is the order number for gloves?

A. P25G5. B. P26T5. C. P28D5.

听第7段材料,回答第8、9题。

8. Which city has the woman visited recently?

A. New York. B. London. C. Paris.

9. What does the woman like about the city?

A. City life. B. Weather. C. Environment.

听第8段材料,回答第10至11。

10. When will it rain?

A. In the morning.

B. In the afternoon.

C. At night.

11. What will cause delays for traffic coming into town?

A. Rain.

B. A fog.

C. Bridge repairs.

听第9段材料,回答第12至14题。

12. Why did the woman go to the bank?

A. To buy a new house.

B. To meet the manager.

C. To make an appointment.

13. What happened in the parking lot?

A. The woman quarreled with a stranger.

B. The woman failed to get her car parked in time.

C. The woman backed her car into the wrong place.

14. What did the woman think of the man when she first saw him?

A. Selfish.

B. Clever.

C. Respectful.

听第10段材料,回答第15至17题。

15. How does the woman think about her work?

A. It is very good.

B. It is hard to say now.

C. It keeps her very busy.

16. Where does the woman live now?

A. In her workplace.

B. In the city center.

C. In a big apartment.

17. What are the two speakers talking about?

A. The woman’s life in a new city.

B. The woman’s travel experience.

C. The woman’s co-workers.

听第11段材料,回答第18至20题。

18. What is the woman’s view on smell?

A. It is personal.

B. It is concrete.

C. It is strange.

19. What is special about smells?

A. They are as pleasant as music.

B. They can last about thirty days.

C. They make things more memorable.

20. What is the woman’s most favorite smell?

A. Smell of the sea.

B. Smell of her garden.

C. Smell of aircraft fuel.

2008年普通高等乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐注册招生全国统一考试

英语 (乐天堂国际卷) 参考答案

第一部分:听力理解 (共两节,30分)

第一节 (共5小题: 每小题1.5分,共7.5分)

1.A. 2.A. 3.B. 4.C. 5.C.

第二节 (共15小题: 每小题1.5分,共22.5分)

6. B 7. C 8. A 9. A 10. C

11. C 12. B 13. B 14. A 15.B

16. B 17. A 18. A 19. C 20. B
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有3人向本资料提供了听力原文,其中被采用了1篇,当前有0篇待审批,有2篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
下一篇:2008年高考英语天津卷听力
上一篇:2008年高考英语乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐卷听力
评录音:Life on a desert island 荒岛生活--网友天天学英语go的作品
评录音:第十三讲 阶梯式语调终结“自我介绍”练习--网友天地一沙洲的作品
每日学:[阎成席-翻译句句练] (413) 自愿离开的
每日学:【话题讨论】教你12个家庭小妙招 0811
每日学:第2730期看漫画学英语 今日社会 0215
历年高考英语听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
每天学英语乐天堂国际娱乐
想进步,请坚持参与每天学英语活动!
每天一词:
最新社区精华帖子乐天堂国际娱乐>>
  • 十七招让你躲过“电梯安全隐患”
    16:18
  • 六级核心单词 第5期:evaporate 0301
    09:25
  • 英国男孩篡改维基百科 成功混进演唱会VIP席 0301
    09:24
  • 第2739期看漫画学英语 奥迪电饭锅&勺 你值得拥有 0301
    09:23
  • 黑人母亲生下白人宝宝 几率只有百万分之一! 0301
    09:23
  • 阿联酋降罕见大雪 民众登山乐开花 0301
    09:21
  • Yummy world:我喝了一罐过期半年的汽水 还有救吗 0301
    09:21
  • 研究生考试词汇12000词---Lesson 03 Part3
    09:14
  • 考研英语阅读理解文章01-Pass the chalk
    09:04
  • 压力大咋舒缓 闻柠檬味15分钟有奇效
    08:01
  • 走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
经典乐天堂国际方法乐天堂国际娱乐>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

2011年06月四级听力第11题
初中英语对话理解
07年十二月六级听力23-25
02年全国高考听力14-16
03年乐天堂国际高考听力02
04年6月六级听力10
高考听力模拟4105
cet6_199401_听力短文15-17
高中英语对话理解
初中英语对话理解
乐天堂国际英语听力第二册Q1
日语三百句 第5课 乘车
动感英语087
VOA慢速 PEOPLE IN AMERICA-Julia Ward Howe, 1819-1910- Anti-Slavery Activist Wrote 'Battle Hymn of the
BBC News乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐 20100923
薄冰实用英语语法详解C-Lesson 201
BBC News乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐 20100421
新概念英语第一册578h版28-4
BBC News乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐 20110813
VOA慢速 Health Report-The World at 7 Billion, and Growing(2011-11-02)
Idina Menzel - Let It Go
西班牙歌曲llorando哭泣--《越狱(第三季)》片尾曲
The Carpenters - Yesterday Once More(生命因你而动听 电影主题曲)
miley cyrus - hoedown throwdown
Don't wanna lose you now
064路的尽头(END OF THE ROAD )BOYZ II MEN
Under A Violet Moon
欧美乡村歌曲 Roses Are Red 红玫瑰
天使之城IF GOD WILL SEND HIS ANGELS (U2)
Taylor Swift - Last Kiss
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
酷艾英语系列之光棍节
看电影学英语系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿英语1
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 乐天堂国际教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
乐天堂国际四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
乐天堂国际英语听力
乐天堂国际英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
乐天堂国际体验 新编
成人自考 step
Listen this way
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版小学英语
乐天堂国际_乐天堂国际娱乐官网_乐天堂国际娱乐_乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
乐天堂国际娱乐乐天堂国际娱乐英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线乐天堂国际课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童乐天堂国际娱乐官网
380英语小乐天堂国际娱乐官网
1035个英语单词
免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京乐天堂国际10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.182326s